Kontakt oss

Ring oss i åpningstiden eller send en mail om du ønsker å booke et bord eller selskap.

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ofte stilte spørsmål

Når stenger kjøkkenet?

Vårt kjøkken stenger alltid kl. 22, så sørg for å bestille bord i god tid for å få nyte vår mat. Vi gleder oss til å se deg!

Tilbyr dere lukket selskap?

Vi er glade for å kunne tilby lukkede selskap for både vennegjenger og bedrifter! Enten du ønsker å feire en spesiell anledning, eller bare vil samle venner og kolleger for en hyggelig aften, har vi mulighetene for å imøtekomme dine behov.

Kan vi ha julebord hos dere?

Vi gleder oss til å tilby våre gjester en herlig Julebord, enten det er for vennegjenger eller bedrifter. Vi har alt du trenger for å få det perfekte Julebordet, enten det er på Blue Line eller Lancelot. Hos oss kan du forvente en varm velkomst, flott atmosfære, deilig mat og en god drikkeopplevelse.
Vi har skreddersydd julemenyer som passer for alle, fra små private vennegjenger til store bedrifter. Vi har et stort utvalg av juleretter og drikkevarer som vil passe alles smak. Vårt erfarne personale står klar til å gi deg den beste service og hjelpe deg med å velge det som passer best for ditt selskap.

Kan dere levere catering til vår arrangement?

Ja, vi kan levere catering til deres arrangement! Vi tilbyr en rekke ulike cateringalternativer som kan tilpasses deres spesielle behov og ønsker. Vi har et bredt utvalg av menyer som passer til alle typer arrangementer, enten det er en bursdagsfeiring, et bryllup, et firmaarrangement eller en annen type fest.